TEBRİK Pazartesi, Şubat 22, 2021 - 14:51

Bölümümüzün öğretim üyelerinden Prof.Dr.Fikriye KIRBAĞ ZENGİN ve Prof.Dr.Erdal CANPOLAT,6 Şubat 2021 tarihli https://scholar.google.com verileri ile H indeksi ve atıf sayısına göre ilk 6000 araştırmacı arasında yer almışlardır.Hocalarımızı tebrik eder,başarılarının daim olmasını dileriz.

Bölümümüzün Öğrencisinden Gururlandıran Başarı ! Salı, Eylül 8, 2020 - 17:57

Fakültemizin Matematik ve Fen Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi öğretmenliği 4. Sınıf öğrencilerinden Rüveyda Yıldırım "Yeniden Hayat" isimli projesi ile Tübitak 2242 üniversite öğrencileri araştırma proje yarışmaları kapsamında "Akıllı Şehirler ve Ulaşım" kategorisinde ikincilik ödülü almıştır.Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz..

Bölümümüzde Boğaziçi Üniversitesinden Sayın Doç. Dr. Ebru KAYA nın sunumlarıyla bir Çalıştay ve Seminer Düzenlendi. Cuma, Aralık 15, 2017 - 19:28

14-15 Aralık tarihlerinde bölümümüzde Boğaziçi Üniversitesinden Doç. Dr. Ebru KAYA hocamızın sunumlarıyla bir çalıştay ve seminer düzenlendi. "Fen Bilgisi Öğretmen Eğitiminde Bilimin Doğası:Karşılaştırmalı Araştırma ve Geliştirme Projesi" kapsamında gerçekleştirilen bu programda "Bilimsel Pratikleri ve Bilimsel Bilgiyi Bütüncül Bir Yaklaşımla Nasıl Öğretebiliriz?

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Oryantasyon Eğitimi Yapılmıştır. Cuma, Ekim 27, 2017 - 11:55

Oryantasyon Programı,23 Ekim 2017 Pazartesi günü Prof.Dr.Erdal CANPOLAT'ın sunumuyla gerçekleştirilmiştir.Programa Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğretim üyeleri ve 1.sınıf öğrencileri katılmıştır.Programda üniversite ve fakülte yapısı,ders ve sınav sistemiyle ilgili bilgiler verilip oryantasyon eğitimi tamamlanmıştır.